Jobba hos oss

Tobaccohouse of Sweden är det mindre tobaksföretaget med lång erfarenhet av tobaksproduktion.  Vi har nu funnits i mer än 5 år på den svenska marknaden och på den korta tiden tagit betydande andelar på den svenska snusmarknaden sedan start.

Vi säljer märkena Kapten, Sisu, Crafted och U Sample. Förutom Snus säljer och marknadsför vi med ensamrätt kvalitetständaren Djeep.

Vi har för närvarande ingen ledig tjänst men vi är alltid intresserade av duktiga säljare så skicka gärna in en intresseanmälan med ditt CV så har vi dig i åtanke när det blir dags.

Kontakt

Har du frågor om företaget så är du välkommen att kontakta Vd Magnus Liwing 070-674 90 19.

Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Bifoga ditt CV med referenser. Skickas till info@tobaccohouse.se

 

Tobaccohouse of Sweden AB är ett helägt dotterbolag till AG Snus A/S i Danmark och således en del av ett större familjeföretag där tobaksproduktion funnits sedan 1864. Tobaccohouse of Sweden AB är uppstickaren och ett av få oberoende tobaksföretag på den svenska marknaden. Vi är inte störst, vi är starten på en lång och spännande resa där vi genom utökad försäljning, listning och produkter är på väg framåt. Vi försvarar oss inte – vi tar marknadsandelar.